Sport 25 August 2016 08:40
Fotbalistul stelist Nicolae Stanciu a declarat, miercuri seara, ca returul cu Manchester City, pierdut cu scorul de 0-1, a fost un meci mai bun decat prima mansa de la Bucuresti (0-5), el mentionand ca FC Steaua, cu putin noroc, ar fi putut termina la egalitate cu o echipa mare.

"A fost un meci mult mai bun decat cel de la Bucuresti. Cu putin noroc puteam sa terminam la egalitate cu o echipa mare", a spus Stanciu la Sport.ro.

El a mentionat ca adevarata fata a Stelei se va vedea in grupele Ligii Europa si ca el si colegii sai au ca obiectiv calificarea in "primavara europeana".

Stanciu a mai spus ca nu l-a deranjat ca a fost rezerva la Manchester. "Ma simt foarte bine aici si imi doresc sa am performante foarte mari la Steaua", a afirmat fotbalistul.

Nicolae Stanciu a precizat ca Manchester City sau alte echipe ca aceasta sunt prea mari pentru stelisti.

Echipa Steaua a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 1-0 (0-0), de formatia Manchester City, in mansa secunda a play-off-ului Ligii Campionilor, iar cu scorul general de 6-0 a fost eliminata din competitie. Insa Steaua va continua in grupele Ligii Europa, urmand sa-si afle adversarele vineri.

Miercuri, unicul gol a fost marcat de Delph, in minutul 56.

In tur, Steaua a fost invinsa, scor 5-0, transmite News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.