Sport 24 August 2016 18:45
Cea mai mare parte a delegatiei Romaniei de la Jocurile Olimpice de la Rio s-a intors in tara, insa au fost lansate acuzatii grave cu privire la echipament, informeaza gsp.ro.
Dupa ce a castigat aurul alaturi de echipa de spada, Ana Maria Popescu a criticat in termeni duri Comitetul Olimpic si Sportiv Roman.

"Cui nu i-ar fi dor de casa? Iti faci treaba bine si pe urma esti pedepsit si mai trebuie sa stai inca 12 zile acolo. Am lacrimi in ochi de bucurie ca am ajuns acasa. Nu inteleg de ce a trebuit sa stam acolo. Era important sa ne vedem familiile. Legat de echipament, da, au fost mari probleme. Am fost acuzate ca am dat masuri mici. Nu, am dat masurile pe care noi le purtam mereu la treninguri indiferent ca am fost echipate de federatie, COSR sau altcineva. Noi aveam o gluma intre noi ca suntem imbracati de la ajutoare"
, a spus spadasina, citata de antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.