Sport 22 August 2016 14:45
Antrenorul FC Steaua, Laurentiu Reghecampf, a declarat ca nu este deranjat de faptul ca fundasul Gabriel Tamas a petrecut pana dimineata dupa derbiul cu Dinamo, care a avut loc sambata.

"De ce sa ma deranjeze imaginile cu Tamas? Jucatorul era in timpul lui liber. Ieri a facut antrenament, a fost normal. Nu am nicio problema cu programul lor in timpul liber, atat timp cat evolutiile sunt bune, respecta programul, nu intarzie si nu avem momente neplacute. Mai ales jucatorii cu experienta si, la varsta lui, fiecare stie ce are de facut. Ma intereseaza evolutia lor si randamentul si sa fie la program", a spus Reghecampf, potrivit Sport.ro.

Tamas a fost surprins de fotoreporterii Cancan petrecand pana dimineata in Centrul Vechi din Capitala dupa derbiul cu Dinamo.

Din cauza vietii extrasportive dezordonate, Gabriel Tamas a fost dat afara de Mirel Radoi, anul trecut, cand acesta era antrenor la Steaua, jucatorul revenind in iarna la echipa pregatita acum de Laurentiu Reghecampf, scrie News.ro.

Echipele Steaua si Dinamo au incheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul sustinut, sambata, pe Arena Nationala, in etapa a cincea a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.