Sport 21 August 2016 14:15
Povestea traiatlonistei Fabienne St. Louis a impresionat oamenii de pe tot Globul, avand in vedere ca a participat la Jocurile Olimpice de la Rio inconditiile in care a fost diagnosticata cu cancer al glandelor salivare si afost operata de doua ori, relateaza ziarelive.ro.

In ciuda problemelor, sportiva din Mauritius numai ca s-a calificat la Jocurile Olimpice, dar a concurat la proba de inot a triatlonului, pe care a reusit sa o duca la bun sfarsit, pe care a incheiat-o pe locul 55, in 25 de minute si 30 de secunde, scrie digi24.ro.

Fabienne St. Louis a declarat pentru BBC ca a decis sa concureze la Rio, intrucat iubeste sportul, a muncit patru ani pentru aceasta participare si si-a dorit sa transmita mesajul ca nimeni nu trebuie sa renunte.

Din pacate, sportiva in varsta de 28 de ani nu a mai reusit sa cantinue cu celelalte doua segmente ale competitiei, de ciclism si alergare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.