Sport 17 August 2016 12:15
Fundasul Gabriel Tamas a declarat, marti seara, ca scorul meciului Stelei cu Manchester City (0-5) reflecta diferenta dintre cele doua echipe, subliniind ca formatia stelista trebuie sa se bucure ca nu a fost invinsa cu 10-0.

"Bine ca nu a fost 7-8-9-10, datorita lui Nita si Aguero, care a ratat. Nu stiu daca e nedrept, au dominat din primul minut. Am avut si noi cateva ocazii. Asta e diferenta. Nu credeam ca puteam face o surpriza, in teren a fost altceva. Nu am reusit sa mai facem ce am facut la antrenamente, au fost peste tot. Diferenta este enorma. Trebuie sa trecem peste acest meci, intalnim Dinamo, un meci foarte important. Trebuie sa multumim fanilor Stelei. Speram sa facem o figura frumoasa acolo, si sa mergem la City, sa facem o minune, sa scoatem un punct, sau sa castigam. Speram sa multumim fanii la meciul cu Dinamo. Datorita lui Nita nu am luat mai multe de cinci. Stanciu este mai bun decat Aguero, daca dadea gol. Il aclamati toti", a declarat Tamas, potrivit News.ro.

Intrebat despre coregrafia fanilor stelisti, Tamas a raspuns: "Ce coregrafie? Nu m-am uitat in tribuna, am fost atent la ce era pe teren, la colegi si sa nu gresesc".

Formatia FC Steaua Bucuresti a fost invinsa, marti seara, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0), de echipa engleza Manchester City, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor, intr-un meci la care Sergio Aguero a ratat doua penaltiuri si a marcat de trei ori.

Au marcat David Silva '13, Sergio Aguero '41, '78, '89 si Nolito '49.

Partida retur va avea loc la Manchester, in 24 august.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.