Sport 13 August 2016 15:20
Florin Mergea a transmis un mesaj emotionant la cateva ore dupa ce a reusit sa castige alaturi de Horia Tecau medalia de argint la Jocurile Olimpice.

Mergea si-a inceput mesajul scriind ca ar renunta bucuros la toate trofeele din cariera pentru aurul olimpic.

"E 5 dimineata si nu am cum sa dorm. Daca as putea, as da toate trofeele pe care le am pentru un singur punct la mometul potrivit, pentru medalia de aur", a transmis sportivul roman.

In continuare, acesta spune ca nu are ce sa isi reproseze dupa finala olimpica pierduta pentru ca a dat tot ce a avut.


"Asa cum am spus si la interviuri, a fost cel mai greu si important meci din cariera mea si in acelasi timp este singurul meci dupa care am iesit si am spus: "Am dat tot"... mult sau putin, nu stiu... dar am dat tot. Am avut in fata un Rafa, care desi nu e la capacitatea de acum cativa ani, nu a gresit aproape deloc si ne-a facut mereu sa dam o lovitura in plus. Un Marc Lopez care are anul carierei si care mereu a jucat foarte bine alaturi de Nadal. Fara antrenament pe central si fara sa jucam in conditii favorabile stilului nostru, am dat tot si am fost foarte aproape. Am luat medalia de argint, intr-un sport in care noi nu ar trebui sa existam."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.