Sport 10 August 2016 19:00
Romania s-a impus in cea de-a treia partida de la Rio in fata Muntenegrului cu scorul de 25-21.

In prima repriza meciul a fost unul foarte echilibrat si doar sclipirile Cristinei Neagu si ale Katerinei Bulatovic au animat partida. Paula Ungureanu a reusit cu un procentaj de 42% a paradelor sa tina Romania in avantaj, si am intrat la cabine cu scorul de 11-9. A fost o prima repriza cum am vrea ca toate sa fie, mai ales dupa dezamagirile traite in primele doua partide cu Brazilia si Angola.

In a doua repriza, cei doi interi de mai sus, Neagu si Bulatovic, au fost viorile intai, intrecandu-se in executii imposibile, oferind un spectacol pe cinste spectatorilor si telespectatorilor. Cum am intrat de la pauza cu un avantaj de doua goluri, am reusit sa mentinem diferenta fata de muntenegrence. In minutul 17 al reprizei secunde am condus cu 19 la 16, insa o eliminare a Valentinei Ardean-Elisei a destabilizat un pic defensiva noastra.

Dupa ce muntenegru s-a apropiat la doua reusite, Cristina si-a intrat in rolul de lider si a reusit doua goluri consecutive, ducand scorul la 21-17. A fost golul cu numarul 10 pentru Cristina. Partida nu le-a scapat din mana tricolorelor si am reusit astfel prima victorie din grupe, cu scorul final de 25-21.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.