Sport 10 August 2016 09:15
Una dintre cele mai mari surprize de la editia 2016 a Jocurilor Olimpice a venit in a patra zi de concurs, cand Serena Williams a fost eliminata din turneul feminin de tenis.

Camipoana olimpica en-titre a fost invinsa in optimile de finala de ucraineanca Elina Svitolina, aceasta impunandu-se cu scorul de 6-4, 6-3.

Surpriza este cu atat mai mare cu cat, in precedentele patru dueluri directe cu Serena, Svitolina nu castigase decat un singur set!

"E ireal, inca nu pot sa cred ca meciul s-a incheiat cu victoria mea! Am incercat sa raman concentrata pentru ca Serena este o jucatoare foarte experimentata si poate reveni in meci oricand. Eu am incercat sa iau fiecare punct in parte.

Este uimitor! Nu cred ca am visat vreodata s-o inving pe Serena. Ma voi bucura foarte mult de acest moment, mai ales ca a venit la Olimpiada, unde mi-am dorit mult sa joc", a spus Svitolina, potrivit WTA.

In sferturile de finala ale turneului olimpic, Elina Svitolina o va intalni pe cehoaica Petra Kvitova, transmite Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.