Sport 8 August 2016 18:30
Canalul paneuropean Eurosport va difuza in direct si in exclusivitate o emisiune de analiza dedicata fanilor Premier League, ”Premier League Magazin”, primul program produs local de aceasta televiziune, intr-un studio din Bucuresti, in fiecare luni, incepand din 15 august, de la ora 20.30, pe Eurosport 1. Talk-show-ul va fi gazduit de antrenorul Dan Chilom, care il va avea invitat permanent pe Costin Stucan, redactor-sef ProSport.

Timp de o ora si jumatate, Dan Chilom va analiza alaturi de invitatii sai partidele din campionatul englez de fotbal, desfasurate in timpul weekendului. In plus, va dezbate rivalitatile dintre cluburi, detaliile din istoria cluburilor engleze, transferurile sezonului si atmosfera de pe stadioane. Emisiunea va include si interviuri cu personalitati de marca din lumea fotbalului, astfel incat telespectatorii sa poata intra in culisele unuia dintre cele mai valoroase campionate din lume. Evolutiile jucatorilor romani din Premier League, precum Costel Pantilimon, Florin Gardos si Vlad Dragomir, vor fi, de asemenea, dezbatute in cadrul emisiunii, informeaza News.ro.

”Proiectul face parte din strategia de localizare pentru publicul romanesc a canalului Eurosport. Eurosport este un canal paneuropean, care a fost lansat acum 27 de ani. Odata cu rebrandingul si noua strategie de pozitionare, dorim ca Eurosport sa se adreseze direct fanilor din Romania, in cazul nostru, sau din alte teritorii, in cazul dezvoltarii altor teritorii. Asta se face in Romania prin continuarea de achizitii de drepturi pentru Premier League pentru inca trei sezoane, am facut-o prin asocierea imaginii lui Ilie Nastase si cu trimiterea lui la Roland Garros ca expert Eurosport, in timpul turneului de anul acesta, si acum prin achizitionarea drepturilor de difuzare pentru urmaitorii trei ani ale Wimbledon. Odata cu asta suntem decisi sa mergem mai departe si sa dezvoltam noi produse pentru fanii din Romania, care sa le asigure accesul la sport si sa le alimenteze pasiunea”, a spus Mircea Medaru, Head of Sports Discovery CEE.

Mircea Medaru a specificat ca publicul tinta al emisiunii este cel din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, iar programul va fi realizat intr-un studio din Bucuresti, inchiriat de la Dolce Sport.

”Premier League este principala competitie de fotbal national pe care o televiziune o difuzeaza in Romania, dorim sa o dezvoltam si, in primul rand, ea este subiectul acestui talk-show. Este posibil ca alte emisiuni sa apara si sa fie dezvoltate. Emisiunea («Premier League Magazin») este un produs premium pe care il lansam astazi”, a mai spus Medaru, care a refuzat sa precizeze costurile productiei pentru emisiunea dedicata meciurilor din Premier League.

La randul lui, realizatorul Dan Chilom s-a declarat increzator in succesul emisiunii ”Premier League Magazin”.

”Cu siguranta aceasta emisiune va prinde. Nu am nicio emotie ca aceasta emisiune nu va fi urmarita, pentru ca foarte multi iubitori ai fotbalului urmaresc fotbalul din Anglia. Iata, in premiera vom avea si o emisiune de analiza. Cu siguranta cei care iubesc fotbalul din Anglia se vor uita si la aceasta emisiune. Este, practic, un bonus pentru tot ceea ce ofera fotbalul din Anglia in momentul de fata”, a spus, la randul lui Dan Chilom.

Citeste si:
Cum a înfometat Stalin Ucraina. Analiză Politico
Holodomor/ Cum a înfometat...

”E o emisiune de o ora si jumatate, care se bazeaza pe highlights-ul produs de Premier League in fiecare saptamana si care va dezbate fiecare meci care s-a intamplat pana luni, cu analiza tactica, cu analiza de echipa, de performanta, de strategie si evolutie a jucatorilor”, a mai spus Mircea Medaru despre formatul emisiunii, care a precizat ca nu poate anticipa audienta pe care o va avea emisiunea.

Eurosport 1 va difuza cele mai interesante meciuri de fotbal din Premier League, unul dintre cele mai puternice campionate de fotbal din Europa, care reuneste numerosi jucatori si manageri de talie mondiala. In sezonul Premier League 2016 – 2017, fanii vor avea posibilitatea sa urmareasca noile vedete ale fotbalului englez, precum Granit Xhaka (Arsenal), Zlatan Ibrahimovic (Manchester United) si Sadio Mane (Liverpool), antrenori in voga, precum Jose Mourinho (Manchester United), Pep Guardiola (Manchester City) si Antonio Conte (Chelsea), dar si jucatori romani care evolueaza in Anglia - Costel Pantilimon (Watford F.C), Florin Gardos (Southampton F.C) si Vlad Dragomir (16 ani), care s-a afirmat la academia clubului Arsenal.

Citeste si:
Moartea lui Pele îndurerat o lume întreagă. Ce mesaj a transmis...
Moartea lui Pele îndurerat o...

Canalele Eurosport 1, Eurosport 2 si EurosportNews au in total 236 de milioane de abonati, din 93 de tari din Europa, zona Asia-Pacific, Africa si Orientul Mijlociu. Eurosport.com are pana la 14 milioane de vizitatori unici in medie pe luna. Eurosport Player ofera acces nelimitat la cele mai importante competitii sportive din calendar, este disponibil oricand, pe orice dispozitiv, in 52 de tari. Eurosport Events este divizia specializata in administrarea si promovarea evenimentelor sportive internationale.

Dan Chilom, fost fotbalist divizionar, in prezent presedinte si antrenor la Asociatia Sportiva ”Dan Chilom”, si-a inceput cariera sportiva ca junior la FC Dinamo Bucuresti, echipa alaturi de care a castigat cinci campionate municipale si trei campionate nationale. In 2001, alaturi de Nationala Romaniei U16, Dan Chilom a participat la Campionatul European de juniori din Anglia.

Citeste si:
A patra medalie de aur pentru România la Mondialele de Canotaj din...
A patra medalie de aur pentru...

Avand peste 40 de selectii la echipele nationale de juniori si tineret, odata ajuns la seniori, Dan Chilom a evoluat ca portar la echipe precum FC Dinamo Bucuresti, FC Poiana Campina sau CSM Ploiesti (Astra Ploiesti), iar ca international la IFK Mariehamn (prima liga din Finlanda) si JK Tammeka Tartu (prima liga din Estonia). In 2008, a fost declarat portarul anului in campionatul finlandez.

Absolvent al liceului sportiv Mircea Eliade, Dan Chilom a urmat Scoala Federala de Antrenori obtinand in 2007 licenta B UEFA, devenind antrenor pentru copii si juniori.

Dan Chilom si-a facut debutul, in 2011, in presa sportiva la Radio GSP, unde a realizat peste 500 de emisiuni. Apoi, a fost cooptat in trustul Intact, unde a lucrat timp de patru ani, prezentand emisiunea ”Punem Pariu” si fiind invitat permanent in cadrul emisiunilor ”Contraatac”, ”Meciul Zilei” si ”Versus”, difuzate live la GSP TV. Dan Chilom a semnat vreme de trei ani pagina zilnica din Gazeta Sporturilor, intitulata ”Mergeti pe mana noastra!”. Din 2014 si pana in prezent, a realizat peste 100 de emisiuni ”Mergeti pe mana noastra! Live", la National 24 Plus si 50 de emisiuni sportive la Radio National FM.

Citeste si:
Guardiola l-a ironizat pe Mourinho!
Guardiola l-a ironizat pe...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.