Sport 8 August 2016 09:15
Sarbul Novak Djokovic, nr.1 mondial si castigator al douasprezece turnee de Grand Slam, a fost eliminat in primul tur al turneului olimpic al Jocurilor de la Rio. El a fost invins luni dimineata in doua seturi cu 7-6 , 7-6 de argentinianul Juan Martin Del Potro.

Un scenariu care sigur i-a amintit lui Djokovic de un alt episod trist din cariera: Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. Del Potro, castigator al US Open 2009, fost numar 4 mondial, cazut acum pe pozitia 145, venise fara prea mari sperante la Rio, scrie AFP.

Novak care isi vede amanat iar visul de a lua si aurul olimpic a izbucnit in plans cand a parasit terenul.

Djokovici incerca sa obtina medalia de aur la Jocurile Olimpice, cea mai mare absenta dintr-un palmares care contine deja toate titlurile de Mare Slam. Numarul 1 mondial era considerat marele favorit cert pentru aceasta performanta, mai ales ca Del Potro a fost nevoit sa stea 40 de minute blocat intr-un lift care nu functiona in Satul Olimpic, transmite HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.