Sport 7 August 2016 09:00
Scrimera Ana Maria Popescu a scris, sambata seara, intr-un mesaj, dupa ce a fost eliminata in optimi la JO de la Rio, ca orice ar spune ”suna a cliseu”, dar ca nu este loc si timp de regrete, adaugand ca mai sunt patru zile pentru pregatirea meciurilor pe echipe.

”Orice as spune acum suna a cliseu... In scrima sunt zile si ZIUA, aceea in care simti ca nimic nu te poate atinge. Ei bine, asa a fost la inceput, pana am dat cu capul in marele zid coreean. Nu este loc si nici timp de regrete! Inutil sa ma gandesc la ce as fi putut sa fac in plus. Un lucru e cert, nu o batusem niciodata pe Choi pana acum si se pare ca nici azi nu am gasit cheia succesului. Vreau doar sa va asigur ca suntem bine si la fel de unite. Mai avem patru zile la dispozitie pentru a pregati meciurile pe echipe. Va multumim pentru toate gandurile bune si apreciem ca sunteti langa noi, indiferent de rezultate”, a scris Ana Maria Popescu in mesajul postat pe o retea de socializare.

Scrimera tricolora a fost eliminata, sambata, in optimile de finala ale probei de spada individual din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio, fiind invinsa de sportiva Choi Injeong din Coreea de Sud, scor 15-8.

Tot sambata, Simona Pop a fost invinsa in primul tur de Leonora MacKinnon din Canada cu 15-10, iar Simona Gherman a fost eliminata pe tabloul de 32 de Lauren Rembi, din Franta, scor 13-10.

Ana Maria Popescu a castigat medalia de argint in 2008, la JO de la Beijing, transmite News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.