Sport 27 Iulie 2016 14:45
Antrenorul echipei Steaua, Laurentiu Reghecampf, s-a declarat multumit de rezultatul de egalitate din deplasare cu Sparta Praga, scor 1-1.

"De la meci la meci jucatorii nostri vor fi mai experimentati si mai bine pregatiti pentru astfel de meciuri. Toti jucatorii au jucat foarte bine tactic. Tudorie trebuie sa creasca, trebuie sa joace. A facut un joc bun din punct de vedere tactic. Din pacate nu a avut reusite, nu a ajuns sa traga la poarta. Adi Popa nu s-a antrenat timp de doua zile.

Eu cred ca am gasit cea mai buna solutie si este un rezultat care ne da sperante.", a spus Laurentiu Reghecampf, dupa partide de marti seara, potrivit DolceSport.

Mihai Stoica: "Ni s-a refuzat un penalty la 0-0"

Directorul sportiv al vicecampioanei a postat pe contul de Facebook un mesaj dupa ce Steaua a terminat la egalitate 1-1 cu Sparta Praga.

"Sa termini la egalitate in deplasare cu gol marcat impotriva unei echipe care cu cateva luni in urma, in aproximativ aceeasi componenta, spulbera Lazio, nu este la indemana oricui, mai ales in conditiile in care ti se refuza un penalty clar la 0-0. Stiu ca peste o saptamana baietii vor juca cu aceeasi determinare si vor incerca sa-si depaseasca limitele, asa cum au facut-o aseara. Si mai stiu cu certitudine ca, daca stadionul va fi plin, NE VOM CALIFICA! Stelisti adevarati, veniti langa baieti, veniti sa va convingeti ca se va naste o noua echipa de care veti fi mandri!", a scris Stoica, potrivit DolceSport.

Tamas: "Egalul de la Praga e cat o victorie. Daca Hamroun e reprimit in lot, voi face si eu ce a facut el"

Fundasul central al Stelei Gabriel Tamas a declarat dupa remiza de la Praga, cu Sparta, ca rezultatul este unul echivalent cu o victorie. De asemenea, Tamas a dezaprobat o eventuala revenire in lot a lui Hamroun, jucator ce nu s-a prezentat la antrenamentul Stelei si a fost suspendat de club intre timp. Daca Hamroun va fi reprimit, voi face si eu ca el. Pai ce, si eu am fost dat afara pentru acelasi lucru. Am facut o prostie, am fost dat afara. El a facut o prostie mai mare, a plecat din tara. E matur, a gresit, trebuie sa plateasca", a spus Gabriel Tamas, pentru DolceSport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.