Sport 26 Iulie 2016 17:00
Internationalul roman de 23 de ani va fi jucatorul celor de la Deportivo pana in 2021.

Atacantul echipei nationale a trecut vizita medicala si a semnat, marti, contractul cu galicienii. Atacantul echipei nationale a trecut vizita medicala si a semnat, marti, contractul cu galicienii, potrivit DigiSport.

Imagini de la vizita medicala a lui Florin Andone

”Sunt foarte fericit, pentru mine era vital sa pot juca in prima divizie in sezonul urmator. Vreau sa le multumesc celor de la Depor ca mi-au oferit aceasta posibilitate. Stiu ca este un club foarte mare. Am ajuns la un club de traditie si cu o istorie bogata. Orasul il cunosc putin, dar cu siguranta voi avea timp pentru asta. Deportivo a fost echipa care m-a dorit cel mai mult. Sper sa stau 5 ani aici, daca totul va merge bine.

Am fost nervos in timpul negocierilor, dar vreau sa-i multumesc presedintelui de la Cordoba ca mi-a dat sansa sa vin aici si pentru ca a inteles pozitia mea. A inteles ca e mai bine pentru mine sa cresc ca jucator”, a declarat Florin Andone, dupa ce a efectuat vizita medicala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.