Sport 25 Iulie 2016 16:45
Seful delegatiei australiene la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Kitty Chiller, a refuzat sa-i cazeze pe sportivi in satul olimpic din cauza conditiilor precare, a anuntat, luni, BBC.

Problemele includ "instalatii sanitare defecte, tevi si cabluri care nu sunt montate", a spus Chiller, care a informat CIO si organizatorii despre aceste probleme.

"Din cauza acestor probleme am decis ca niciun sportiv australian sa nu se cazeze in cladirea ce ne-a fost repartizata in satul olimpic. Pe langa instalatiile sanitare defecte si a tevilor si cablurilor care nu sunt montate, pe holuri este intuneric, iar pardoseala este murdara", a afirmat Kitty Chiller, potrivit NEWS.ro.

Organizatorii au recunoscut ca exista probleme si au promis ca se va lucra intens pentru rezolvarea acestora.

In schimb, primarul orasului Rio de Janeiro, Eduardo Paes, a declarat ca satul olimpic arata mai bine decat cel de la Sydney din 2000. "Le vom pune un cangur la intrare, poate asa se vor simti ca acasa", a spus oficialul brazilian.

Si delegatiile din Noua Zeelanda, Italia, Marea Britanie si SUA au intampinat mici probleme la cazarea in satul olimpic.

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro se vor desfasura in perioada 5-21 august.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.