Sport 22 Iulie 2016 16:45
Un nou sezon de Liga 1 debuteaza vineri, cu partida dintre FC Voluntari si Viitorul Constanta, de la ora 18.30, aceasta fiind urmata apoi de derby-ul Baniei, dintre Pandurii si CS Universitatea Craiova.

Primul meci al noului sezon al Ligii 1 este de la ora 18:30. Pe arena ”Anghel Iordanescu”, FC Voluntari joaca impotriva Viitorului.

Ilfovenii nu mai vor sa ajunga in situatia de anul trecut, cand s-au salvat de la retrogradare dupa baraj. La Voluntari au ajuns multi jucatori cu experienta, printre care Cernat, Laurentiu Marinescu, Ionut Balaur si Lucian Cazan, potrivit DigiSport.

Echipele probabile

FC Voluntari: Bornescu - Filipov, Maftei, Spahija, Cazan - Moke, Novac - Capatana, Fl. Cernat - Vodut - Ad. Balan
  • Antrenor: Dinu Todoran
  • Director tehnic: Florin Marin

FC Viitorul: Buzbuchi - Benzar, Hodorogea, K. Boli, Cr. Ganea - R. Marin, I. Filip, Brandan - Chitu, Nimely, Fl. Tanase
  • Manager tehnic: Gheorghe Hagi.

Pandurii - CS U Craiova, ora 21:00

Craiova si-a luat ”decar” brazilian, dar nu il poate folosi in prima etapa. Oltenii nu se vor baza nici pe Madson, Kay, Petre, Manea si Ciocoteala. ”Suntem pregatiti sa abordam prima etapa, dar nu cu motoarele in plin, nu cu 100%”, a spus Gheorghe Multescu, antrenorul oltenilor.

Inainte de meciul cu Pandurii, craiovenii si-au prezentat si celelalte achizitii: portarul Nicolae Calancea si atacantul Rambe, international din Insulele Capului Verde, potrivit DigiSport.

Echipele probabile:

Pandurii: Stanca - Ungurusan, Vasiljevic, Bunoza, Grecu - Rauta, Pitian - Parcalabu, Voiculet, Herea - Hora

CS U Craiova: Calancea/Briceag - Popov, Acka, Vatajelu - Mateiu, Zlatinski - Baluta, Ivan, Bancu - Mazarache.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.