Sport 22 Iulie 2016 11:45
Sam Allardyce va antrena nationala Angliei, iar Julen Lopetegui va sta pe fanca Spaniei.

Presa engleza informeaza ca antrenorul lui Sunderland, Sam Allardyce va fi noul selectioner al Angliei. Allardyce il va inlocui pe Roy Hodgson, care a demisionat dupa esecul suferit de Anglia in sferturile de finala ale Campionatului European, in fata Islandei, scor 1-2, scrie GSP.

Dupa eliminarea din optimile EURO 2016, si Spania s-a despartit de Vicente Del Bosque, cel care castigase Campionatul Mondial din 2010 si EURO 2012. Federatia Spaniola de Fotbal a anuntat ca noul selectioner este Julen Lopetegui.

In varsta de 49 de ani, Lopetegui a jucat de-a lungul carierei la Real Madrid, Las Palmas, Logrones, Barcelona si Rayo Vallecaono.

Ca antrenor, acesta a activat la Rayo Vallecano, Real Madrid B si nationalele u19, u20 si u21 ale Spaniei. Din 2014 pana in ianuarie 2016, bascul a antrenat FC Porto, scrie aceeasi sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.