Sport 17 Iulie 2016 12:40
Jucatorii echipei Steaua vor evolua intr-un echipament nou de culoare alba, la meciurile din deplasare, designul fiind inspirat din echipamentul folosit in 1986, cand formatia stelista a castigat Cupa Campionilor Europeni, a anuntat vicecampioana Romaniei pe pagina de Facebook.

"Designul noului echipament este inspirat de echipamentul folosit in anul 1986 la cel mai important moment din istoria clubului.

In mai 1986, FC Steaua Bucuresti devenea prima echipa din Estul Europei care a castigat cel mai important trofeu de club, reusind sa invinga la Sevilla mult mai titrata echipa FC Barcelona. Pentru a celebra 30 de ani de la aceasta reusita, noul echipament de joc pentru meciurile desfasurate in deplasare a fost inspirat de designul echipamentului folosit de echipa in meciul care i-a adus titlul de campioana europeana", a anuntat gruparea stelista pe Facebook.

Noul echipament este de culoare alba, cu detalii de culoare rosie. Partile laterale ale echipamentului au o dunga de culoare rosie care se intinde pe toata lungimea tricoului si a sortului. Dungile laterale expandeaza, atunci cand jucatorul se afla in miscare, pentru a oferi o ventilatie imbunatatita si pentru a dezvalui insertii de culoare albastra care sunt pozitionate dedesubt, potrivit NEWS.ro.

Jambierele sunt de culoare rosie si prezinta un grafic de culoare albastra in zona gambelor.

Steaua a evoluat in ultimele doua sezoane, in deplasare, in echipament de culoare galbena.

Primul meci la care jucatorii stelisti vor imbraca noul echipament este finala Cupei Ligii, cu echipa Concordia Chiajna, programat in aceasta seara, de la ora 20.00, pe Arena Nationala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.