Sport 13 Iulie 2016 15:30
Steaua se va desparti in perioada urmatoare de capitanul Fernando Varela, pe care il va inlocui cu un fost jucator al rivalei Dinamo.

Gigi Becali, finantatorul vicecampioanei, a anuntat ca transferul croatului Ante Puljici este aproape realizat, ajungand la un acord cu fostul dinamovist.

In acelasi timp, el sustine ca Varela va pleca pana la urma in Qatar, insa abia in luna august, dupa preliminariile cupelor europene, conform Ziare.com.

"Puljici e ca si luat. A fost o discutie cu impresarul, pana la urma a zis ca ia de la jucator, dar ca vrea salariu mai mare. Pana la urma era vorba de vreo 20.000 de euro. Nu stam in 20.000 de euro, i-am zis lui Mihai sa-i dea. Asteptam sa devina jucator liber si gata. Azi se duce sa ia cartea verde. De aia il si iau, e posibil sa plece Varela. Are o oferta din Qatar, de 1,5 milioane. Dau banii acum si au zis ca-l lasa sa mai joace la noi, ca incepe campionatul mai tarziu la ei.", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.