Sport 13 Iulie 2016 11:15
Simona Halep (locul 5 WTA) a castigat in primul tur de la BRD Bucharest Open, dupa ce a ainvins-o marti seara pe Barbora Krejcikova (locul 200 WTA) cu scorul de 3-6, 6-1, 6-1.

Victoria nu a fost lipsita de emotii, avand in vedere ca Halep a pierdut primul set cu 3-6, insa a revenit in forta, castigand urmatoarele doua seturi, potrivit stiripesurse.ro.

Meciul a durat ora si 43 de minute.

"M-am simtit bine sa joc din nou acasa. E un turneu frumos, dar totodata greu, asa ca ma bucur foarte mult ca am reusit sa castig in primul tur si sa joc bine spre final", a spus Simona Halep, citata de mediafax.

De asemenea, jucatoarea a explicat ca a intampinat dificultati in a se obisnui cu suprafata, relateaza prosport.ro. "A fost greu sa ma acomodez, pentru ca am trecut de la iarba, o suprafata rapida, la zgura, o suprafata lenta. La inceput nu am avut ritm din aceasta cauza, dar mi-am zis ca trebuie sa gresesc mai putin, si incet-incet am intrat in ritmul de care aveam nevoie pentru a deveni agresiva. In primul set eram departe de minge, eram destul de lenta. Trebuia sa fiu mai rapida pe picioare, mai puternica, dar e bine ca am lasat emotiile deoparte si am reusit sa simt jocul".

In turul al doilea, Halep va juca impotriva invingatoarei dintre Kateryna Kozlova (95 WTA) si Isabella Shinikova (156 WTA).

Simona Halep a castigat BRD Bucharest Open in 2014, iar anul trecut nu a participat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.