Sport 10 Iulie 2016 18:44
Un numar de 3.400 de politisti si jandarmi vor fi mobilizati la Paris pentru finala Euro-2016, programata, duminica, pe Stade de France, intre Franta si Portugalia, anunta Le Parisien.

Conform Le Parisien, incepand de duminica dimineata si pana luni la ora 7.00 masinile nu vor putea circula sau stationa intre piata Concorde si strada Grande-Armee, precum si strazile adiacente.

"Masinile care vor veni cu drapele nu vor putea intra pe strada", a declarat Michel Cadot, seful politiei.

Nu vor fi deschise magazine si terase, iar statiile de metroul Champs-Elysees Clemenceau si George-V vor fi inschise.

1.400 de politisti vor fi desfasurati in zonele din Champs de Mars, urmand ca sapte linii de metrou sa circule pe parcursul noptii.

Reprezentativele Portugaliei si Frantei se intalnesc, de la ora 22.00, pe Stade de France, in finala Euro-2016, meci in care portughezii lupta pentru primul lor trofeu major, iar francezii pentru al treilea titlu continental, scrie NEWS.ro.

Finala Campionatului European va fi condusa la centru de Mark Clattenburg. Englezul in varsta de 41 de ani a condus finala Ligii Campionilor din acest an, castigata de Real Madrid lui Atletico Madrid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.