Sport 5 Iulie 2016 17:15
Turneul de Mare Slem de la Wimbledon se incheie si pentru SImona Halep, in faza sferturilor de finala.

A fost un meci incredibil de strans intre cele doua tenismene. Organizatorii parca au prevazut o asemenea lupta stransa si spectaculoasa cand au programat partida pe terenul central de la All England Club. Inceputul a fost unul ezitant pentru Simona, a pierdut primele doua game-uri, dar a revenit cu un re-break spectaculos la 0. Au urmat apoi o serie de patru break-uri ale celor doua sportive, scorul ajungand la 5-3 pentru Kerber. Simona a jucat foarte bine urmatoarele doua game-uri, le-a castigat si nemtoaica simtea presiunea numarului 5 mondial. Campioana de la Australian Open din acest an a avut insa o reactie foarte buna dupa acest moment si a castigat doua game-uri consecutive, ducand scorul la 7-5 si impunandu-se in primul set.

Setul 2, jucat de Halep cu spatele la zid

Daca setul inaugural a fost unul in care break-urile au fost in centrul atentiei, situatia s-a schimbat in setul secund. Cele doua sportive si-au facut serviciul pana scorul de 2-2, cand Halep a gresit, iar Kerber a facut break, ducand scorul la 3-2 in favoarei ei. Si-a adjudecat apoi serviciul, scorul a devenit 4-2, iar meciul parea jucat. Kerber si-a facut serviciul, a facut 5-3 si totul mergea in favoare ei. Doar ca Simona joaca cel mai frumos tenis al ei cand e cu spatele de zid. Dupa niste schimburi de mingi fantastice si dupa cateva game-uri memorabile, setul doi a ajuns in tie-break.

Scorul in tie-break a fost 7-2 pentru Kerber, care a beneficiat de 4 greseli nefortate consecutive ale Simonei si dupa o ora si 30 de minute de joc, s-a calificat in semifinalele de la Wimbledon, in detrimentul romancei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.