Sport 4 Iulie 2016 16:15
Raportul anual al FederBet, o agentie belgiana care monitorizeaza pariurile sportive, plaseaza mai multe meciuri din Liga 1 si Liga 2 pe lista neagra din intervalul iunie 2015 - mai 2016.

Prezentarea raportului a fost facuta de Elly Schlein, europarlamentar italian, si de Francesco Baranca, secretarul FederBet, in data de 14 iunie 2016, la Bruxelles, in fata Parlamentului European! Concluziile raportului au fost, insa, eclipsate de debutul Euro 2016.

Cel mai important dintre meciurile care privesc Romania este Viitorul – ASA Targu Mures 6-1, disputat pe 2 mai 2016, in a doua zi de Paste, in penultima etapa din play-offul Ligii 1, intre doua echipe care nu mai aveau ca miza decat locul 5 la finalul sezonului.

Lista completa a partidelor de fotbal, plus alte trei meciuri de tenis in care au evoluat jucatori din Romania, poate fi accesata pe ProSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.