Sport 30 Iunie 2016 16:45
Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 47 WTA, a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe sportiva sarba Aleksandra Krunici, locul 120 WTA, venita din calificari, si a acces in turul al doilea al turneului de la Wimbledon.Partida a durat o ora si cinci minute.

In faza urmatoare, Niculescu va evolua cu Timea Bacsinszky (Elvetia), locul 11 WTA si cap de serie numarul 11, care trecut, cu scorul de 6-4, 6-2, de Luksika Kumkhum (Thailanda), locul 169 WTA, venita din calificari. Niculescu conduce cu scorul de 4-2 in meciurile directe jucate cu Bacsinszky, informeaza NEWS.ro.

Anul trecut, Niculescu a ajuns pana in faza optimilor de finala pe iarba londoneza.

Romania are doua jucatoarea in turul al doilea al Grand Slam-ului din capitala Marii Britanii. In aceasta faza, Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 5, o va intalni, tot joi, pe italianca Francesca Schiavone, locul 111 WTA.

Calificarea in mansa a doua este recompensata la turneul de la All England Club cu un premiu de 50.000 de lire sterline si cu 70 de puncte WTA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.