Sport 28 Iunie 2016 11:00
Simona Halep se gandeste serios sa renunte la participarea la Jocurile Olimpice de la Rio. Care este motivul?

Simona Halep ia in calcul aceasta decizie radicala din pricina faptului ca este ingrijorata de virusul Zika, scrie mediafax.

Sportiva se va decide dupa turneul de Grand Slam de la Wimbledon si dupa ce se va consulta cu mai multi medici, noteaza gsp.ro.

"Trebuie sa ma informez foarte bine in legatura cu acest virus. Am intrebat mai multi medici despre Zika si voi mai vorbi cu medicii despre acest subiect dupa ce se incheie Wimbledon-ul. Am aflat ca si daca nu esti insarcinata in momentul in care esti infectata cu virusul acesta se poate activa atunci cand ramai insarcinata. Sunt extrem de ingrijorata. Vreau sa merg la Rio, dar mai intai trebuie sa ma asigur ca totul este in regula acolo si ca nu voi avea probleme. Sanatatea mea este cea mai importanta, virusul este periculos pentru femei, mai multi sportivi s-au retras de la Rio tocmai din acest motiv. Deocamdata nu pot spune nimic, este o dilema reala pentru mine pentru ca in joc este sanatatea mea. Ma voi hotari daca merg la Jocurile Olimpice dupa acest turneu. Jocurile Olimpice sunt importante pentru Romania, dar sanatatea mea este mai importanta. Trebuie sa am grija de corpul meu", a declarat sportiva din Constanta pentru Reuters.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.