Sport 25 Iunie 2016 14:20
Comitetul de Urgenta al FRF a decis ca Supercupa Romaniei, meci in care se vor intalni echipele Astra Giurgiu si CFR Cluj, sa aiba loc in data de 16 iulie, la Cluj-Napoca, informeaza frf.ro.

Meciul va avea loc pe Cluj Arena, de la ora 21.45.

Pe de alta parte, Comitetul de Urgenta a aprobat referatul Directorului Scolii Federale de Antrenori si a dispus ca in situatia cluburilor participante in Liga II in sezonul competitional 2016/2017 care au in derulare contracte cu antrenori principali/secunzi care nu detin licenta UEFA PRO, respectiv UEFA A in cazul antrenorilor secunzi, aceste contracte sa ramana in vigoare pana la incetarea acestora in orice mod (ajungere la termen, denuntare unilaterala, prin acordul partilor). Antrenorii aflati in aceasta situatie sunt obligati sa faca dovada inscrierii la urmatorul curs de licenta UEFA PRO/UEFA A. Cluburile aflate in situatia mai sus enuntata vor fi obligate sa angajeze antrenori principali detinatori ai licentei UEFA PRO si antrenori secunzi detinatori ai licentei UEFA A doar de la data incetarii contractelor anterior mentionate, relateaza news.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.