Sport 21 Iunie 2016 18:45
Dupa despartirea de germanul Thomas Neubert, Steaua Bucuresti si-a asigurat serviciile unul nou preparator fizic, italianul Matteo Spatafora.

FC Steaua Bucuresti anunta ca staff-ul tehnic a fost imbunatatit, odata cu venirea inca unui preparator fizic, in persoana lui Matteo Spatafora. Italianul in varsta de 40 de ani s-a alaturat lotului condus de Laurentiu Reghecampf in Slovenia si a inceput sa lucreze alaturi de ros-albastri incepand de marti.

Matteo Spatafora este un preparator fizic nascut pe 1 aprilie 1976, in Chiavari, Italia. Acesta are un Master de preparator fizic obtinut in cadrul Universitatii Claude Bernard, din Lyon, precum si unul obtinut la Coverciano. In plus, detine licenta de antrenor UEFA B. A debutat in cariera la AC Caperanese, in 2004, dupa care a fost preparator fizic la AC Virtus Entella, din 2007 pana in 2009, cand a ajuns in Romania, la Universitatea Craiova. A trecut apoi pe la Unirea Urziceni, Concordia Chiajna, Rapid si Astra Giurgiu, cu ultima castigand Cupa si Super Cupa Romaniei, ambele in 2014, chiar impotriva Stelei. Anul trecut a activat la Sporting Clube Olhanense, din Portugalia, dar si la echipa nationala U21 a Romaniei, iar intre septembrie si decembrie 2015 a lucrat, alaturi de Cristiano Bergodi, la ASA Tirgu-Mures. Tot alaturi de fostul antrenor al Stelei, a pregatit-o pe FC Modena, din liga a doua italiana, in ultima parte a sezonului 2015-2016, informeaza Steaua Bucuresti pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.