Sport 17 Iunie 2016 13:15
Cu o etapa inainte de finalul fazei grupelor, dupa ce a fost invinsa de Germania cu scor 2-0 si joi seara de Irlanda de Nord, tot cu scorul de 2-0, Ucraina nu mai are nici o sansa de calificare in optimile de finala.

Cu siguranta, una dintre surprizele Campionatului European o constituie echipa Irlandei de Nord, care a reusit sa invinga reprezentativa Ucrainei cu scorul de 2-0, scrie ziuadecj.realitatea.net.

Intrucat, Ucraina nu a reusit sa acumuleze niciun punct in niciuna dintre partidele jucate pana in prezent, chiar daca va invinge Polonia, sansele de a se califica in optimile de finala sunt nule, relateaza mediafax.

"Ne asteptam la un astfel de joc, nu ne-au surprins cu nimic. Cred ca din cele 16 goluri pe care le-au marcat in preliminarii, 9 dintre acestea au veit din faze fixe, asa ca ne-am pregatit pentru astfel de momente ale jocului. Cu toate acestea, am facut greseli mari in teren. Le-am permis sa-si faca jocul si de aceea am pierdut", a declarat Mikhailo Fomenko, selectionerul Ucrainei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.