Sport 15 Iunie 2016 21:10
"Tricolorii" obtin primul punct la EURO 2016.

Prestatia din meciul cu Franta ne obliga la mai mult. Am demonstrat ca stim sa ne aparam, dar ramasesem datori la capitolul atac, asa ca presa internationala astepta furia ofensiva a lui Iordanescu. Se spune ca echipa nu se schimba cand merge bine. E doar un cliseu? Cu siguranta da, daca-l intrebam pe selectioner. Popa, Stanciu, Andone si Hoban au ramas pe banca, iar Torje, Chipciu, Keseru si Prepelita si-au facut aparitia pe teren. Surpriza mare pentru Petkovic, dar si pentru fani, relateaza prosport.ro.

Vlad Chiriches, capitanul Romaniei, a vorbit dupa egalul cu Elvetia, 1-1, si despre sansele "tricolorilor" de a se califica din grupa

"In seara aceasta a trebuit sa suferim si sa luptam pentru fiecare minge. Am dat totul pentru victorie, dar nu am reusit sa castigam. Am luptat, dar asta a fost sa fie. Am luat din nou un gol imparabil. Cred ca elvetienii au marcat la singura lor sansa de gol din repriza a doua. Asa am simtit din teren. Trebuie sa obtinem victoria cu Albania. Trebuie sa fim 100% apti de joc si sa castigam. Mai avem sanse de calificare, dar trebuie sa castigam meciul urmator. In a doua repriza s-a simtit putina oboseala. Este greu cand joci la un turneul final. Este presiune mare si mult de lupta", a spus Chiriches.

Urmatorul meci al Romaniei va fi cu Albania, pe 19 iunie, de la ora 22:00. Meciul se va juca la Lyon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.