Sport 14 Iunie 2016 14:25
UEFA: Descalificare de la Euro 2016 cu supendare pentru Rusia si amenda de 150.000 de euro.

Rusia a fost descalificata cu suspendare de la EURO 2016 si amendata cu 150.000 de euro, din cauza incidentelor provocate de suporterii sai in timpul meciului cu Anglia. Asta inseamna ca la urmatorul incident de acest gen, rusii vor fi eliminati de la Campionatul European.

Sambata, in timpul meciului dintre Anglia si Rusia, suporterii rusi s-au luat la bataie cu cei de englezi. Huliganii rusi au introdus pe stadion chiar si un pistol cu semnale de avertizare, cu care au tras spre galeria adversa, anunta Prosport.ro.

Editia din acest an a Campionatului European a fost marcata de incidente violente foarte grave. Startul a fost dat de ultrasii englezi si cei rusi, care s-au batut pe strazile din Marsilia. Au urmat incidente intre francezi, pe de-o parte, si polonezi si nord-irlandezi de cealalta parte. De asemenea, au existat incidente si intre ganii ucraineni si cei germani. Aceste incidente nu intra insa sub jurisdictia UEFA, deoarece s-au desfasurat pe strazi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.