Sport 10 Iunie 2016 15:00
Robbie Williams a aparut intr-o reclama realizata de o marca de cafea si vorbeste despre meciul de deschidere de la Euro 2016: Franta – Romania. Fan declarat al echipei Angliei, artistul face un pronostic sumbru pentru nationala Romaniei.

Buna ziua, Franta. Maine (Vineri, 10 iunie), la ora 21 (n.r. – ora Frantei), pe Stade de France, echipa voastra curajoasa va da startul Euro. Abia asteptam. Cum se vor descurca baietii? Sa vedem. Romania, da? Pariez pe trei capsule ca Franta va invinge. 3-0! Ne vedem in finala”, spune Robbie Williams in clip, la finalul caruia elimina cu doua degete o capsula de cafea de culoare galbena (simbol pentru nationala Romaniei - n.r.), care statea langa trei capsule de culoare albastra (reprezentand, fara indoiala, „Les Bleus”, echipa Frantei - n.r.), relateaza DIGI24.

De precizat ca este vorba despre o reclama la o marca de cafea elvetiana, iar la inceputul clipului sloganul este „In serviciul bunului gust”.

Clipul postat, joi seara, pe pagina oficiala de Facebook a lui Robbie Williams, a starnit comentarii acide din partea romanilor, care spera ca nationala noastra sa produca surpriza si chiar sa invinga Franta. ”Sa speram ca nu va fi asa, din moment ce ai si tu prieteni romani, Robbie Williams. Ai chiar multi. Sa speram ca va fi 2-1 pentru noi, romanii”, ”Nu fi rau cu fanii tai din Romania, care pur si simplu te adora! Aminteste-ti concertul incredibil de anul trecut, de la Bucuresti”, ”Revoltator, Robbie!”, sunt unele dintre comentariile romanilor pe pagina artistului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.