Sport 4 Iunie 2016 12:00
Floyd Matwheather, Many Pacquiao, Mike Tyson si Oscar de la Hoya au transmis mesaje emotionante despre disparitia legendarului Ali.

Pugilistii Floyd Mayweather si Manny Pacquiao i-au adus un omagiu lui Muhammad Ali, decedat, vineri, la 74 de ani, spunand ca lumea a pierdut un "erou" si "o legenda".

"Am pierdut un urias. Boxul a beneficiat de talentul lui Muhammad Ali, dar nu atat de mult cat a beneficiat omenirea de umanitatea lui. Rugaciunile noastre se indreapta spre familia lui Ali. Dumnezeu sa-i binecuvanteze", a afirmat Pacquaio.

"Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a arata ce a facut Muhammad Ali pentru box. Este cel care a trasat calea spre ceea ce sunt eu astazi. A plecat o legenda, un erou si un mare om", a declarat Floyd Mayweather.

Manny Pacquiao a fost de opt ori campion mondial la sase categorii diferite. El are in palmares 58 de victorii, 6 infrangeri si doua partide terminate la egalitate.

Floyd Mayweather detine centurile WBC si WBA la categoria semimijlocie si a fost si in posesia centurii WBO.

Fostul pugilist Mike Tyson si-a exprimat regretul dupa decesul lui Muhammad Ali, apreciind ca "Dumnezeu a venit dupa campionul lui", in timp ce Oscar De La Hoya considera ca fostul campion mondial a marcat lumea sportului.

"Dumnezeu a venit dupa campionul lui. Pe curand, uriasule", a scris Mike Tyson pe Twitter.


Si fostul campion Oscar De La Hoya l-a omagiat pe Ali: "RIP Muhammad Ali, o legenda care a marcat sportul si un adevarat campion pentru toti".

Fostul pugilist Muhammad Ali a incetat din viata vineri, la varsta de 74 de ani, dupa ce a fost internat la un spital din Phoenix cu probleme respiratorii.

El va fi inmormantat miercuri, la Louisville (Kentucky), urmand ca autoritatile locale sa-i aduca un omagiu la 11 iunie.

Citeste si:
7 vedete care si-au revenit dupa ce au ajuns in pragul falimentului
Si vedetele trec prin momente...

Muhammad Ali a fost spitalizat, joi, din cauza unei probleme respiratorii.

Ali suferea de maladia Parkinson de peste trei decenii si in ultimii ani a avut foarte putine aparitii in public. Ultima sa aparitie data din luna aprilie, cand fostul boxer a participat la o gala in Arizona.

Muhammad Ali, care locuia in Phoenix (Arizona) a avut probleme cardiace in ultimii ani si a fost internat in decembrie 2014 deoarece ar fi avut pneumonie, insa atunci medicii au constatat si ca suferise o infectie urinara, pentru care a fost tratat si in ianuarie 2015, relateaza news.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.