Sport 4 Iunie 2016 11:20
Fostul pugilist Muhammad Ali a incetat din viata vineri, la varsta de 74 de ani, dupa ce a fost internat la un spital din Phoenix cu probleme respiratorii, a anuntat familia citata de AP.

"Este o zi trista in viata. L-am iubit pe Muhammad Ali, era prietenul meul Ali nu va muri niciodata", a declarat Don King, care a promovat o parte dintre cele mai importante meciuri ale fostului pugilist.

"Dupa 32 de ani de lupta cu maladia Parkinson, Muhammad Ali a murit la 74 de ani. Familia Ali multumeste tuturor pentru gandurile bune, pentru rugaciunile lor si solicita cat mai multa discretie", a declarat purtatorul de cuvant al familiei, Bob Gunnell.

El va fi inmormantat miercuri, la Louisville (Kentucky), urmand ca autoritatile locale sa-i aduca un omagiu la 11 iunie.

Fostul pugilist Muhammad Ali, in varsta de 74 de ani, a fost spitalizat din cauza unei probleme respiratorii.

Ali suferea de maladia Parkinson de peste trei decenii si in ultimii ani a avut foarte putine aparitii in public. Ultima sa aparitie data din luna aprilie, cand fostul boxer a participat la o gala in Arizona.

Muhammad Ali, care locuia in Phoenix (Arizona) a avut probleme cardiace in ultimii ani si a fost internat in decembrie 2014 deoarece ar fi avut pneumonie, insa atunci medicii au constatat si ca suferise o infectie urinara, pentru care a fost tratat si in ianuarie 2015.

Ali s-a retras din activitatea sportiva in 1981, cu un palmares de 56 de victorii si cinci infrangeri, conform news.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.