Sport 2 Iunie 2016 12:45
Darren Cahill a vorbit pe larg intr-un interviu realizat de WTA Insider Courtney Nguyen la Radio Roland Garros despre Simona Halep si colaborarea lor de pana acum.

"Eu cred ca un antrenor trebuie sa-si faca treaba. Uneori, asta implica sa spuna niste lucruri dure. Eu nu am livrat numai mesaje pozitive Simonei, au fost momente precum cele de la Roma, cand am spus cateva lucruri mai dure", spunea Darren Cahill. Interviul s-a intamplat chiar in startul turneului (intr-un moment in care, de asemenea, ploaia incurca planuri), dar ramane relevant pentru cum decurg lucrurile in parteneriatul cu unul dintre cei mai apreciati si inspirati antrenori din lume, Interviul poate fi citit pe treizecizero.ro.

Cum o mentii pregatita pe Simona? Cum ii faci programul pentru astfel de momente?

Darren Cahill: Totul e deja stabilit. Daca nu te-ai antrenat suficient pana cu vreo doua zile inainte de turneu, nu poti ingramadi ceva in plus acum. Pregatirea Simonei e completa, a avut o saptamana buna la Madrid, am avut o saptamana foarte buna de antrenamente in Bucuresti si am ajuns la Paris inca de martea trecuta, am avut parte de vreme excelenta pana sambata, asa ca Simona a petrecut mult timp pe teren. E pregatita sa joace. Acum e o chestiune de a folosi pauza asta ca pe o sansa de a se inviora, de a-si exersa picioarele, si sa ne asiguram ca atunci cand intra pe teren, e gata sa tasneasca inca de la primul punct.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.