Sport 31 Mai 2016 11:24
Juanfran, fundasul echipei Atletico Madrid, si-a cerut scuze fanilor intr-o scrisoare deschisa, dupa ce a ratat singura lovitura de departajare in finala Ligii Campionilor, pierduta la Milano, cu Real Madrid, scor 4-6.

Juanfran si-a cerut scuze in fata fanilor pe stadionul San Siro din Milano, dupa penalty-ul ratat in finala Ligii Campionilor. Mai mult, fundasul a cerut sa le adreseze suporterilor si o scrisoare deschisa, in care i-a promis capitanului Gabi ca Atletico Madrid va castiga cel mai important trofeu intercluburi din fotbalul european, dupa trei incercari esuate, in 1974, 2014 si 2016.

"Salut, fani ai lui Atletico,
Am cerut voie clubului sa ma adresez voua tuturor prin aceasta scrisoare pentru a va spune ce simt acum.
Nu voi uita niciodata afectiunea cu care m-ati tratat cand am venit in fata voastra pentru a-mi cere scuze. Am vazut lacrimile mele oglindite pe chipurile a zeci de mii de fani, in acele momente de o tristete iesita din comun. Apreciez ajutorul pe care l-am primit de la colegi, staff si toti oamenii care reprezinta o familie asa frumoasa.
Vreau sa va multumesc tuturor ca ati crezut in noi, pentru a demonstra ca Atletico este ceva special. Inima noastra bate mai puternic decat oricare alta.

Cu doi ani in urma, v-am spus ca vom reveni intr-o finala. Acum, ii promit lui Gabi, capitanului nostru, ca vom ridica deasupra capului acest trofeu mai devreme sau mai tarziu si ca vom sarbatori cu totii in Neptune.

Va iubesc pe toti. Hai, Atletico!", a spus Juanfran, citat de Marca si preluat de MEDIAFAX.

Fundasul in varsta de 31 de ani a fost transferat de Atletico Madrid in iarna lui 2011 si mai are contract inca doua sezoane cu echipa antrenata de Diego Simeone. Juanfran a evoluat in 48 de meciuri in acest sezon si a marcat un singur gol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.