Sport 30 Mai 2016 15:12
Romania a inceput in forta meciul cu Ucraina, dar era sa-l termine in genunchi, onorea fiind cat de cat salvata pe final de meci de golurile marcate de Alibec si Stanciu.

Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa, scor 3-4, in meciul amical disputat la Torino (Italia), cu selectionata Ucrainei. Gabriel Torje, Denis Alibec si Nicolae Stanciu au marcat pentru echipa pregatita de Anghel Iordanescu, care a incheiat seria de 15 partide fara infrangere.

Gabriel Torje trimite un sut puternic de la 18 metri, iar Piatov nu reuseste sa opreasca mingea, care intra in poarta, aproape de vinclu, astfel ca scorul devine 1-0 pentru nationala noastra. Pauza insa s-a dovedit a fi una de cosmar pentru tricolori. Cu cateva minute inate de a intra la cabine, ucrainenii au egalat, prin Zozulya, care trimite, din alunecare, in poarta, o minge centrata perfect de Shevchuk.

Repriza a doua, cea mai slaba din ultimii ani

tricolorii si-au "uitat capul" la vestiare in repriza secunda, iar nationala antrenata de Mikhail Fomenko a pus stapanire pe joc, si a dus rapid scorul la 1-4 in favoarea lor. Zinchenko 48', Konoplyanka 54', Yarmolenko 59' s-au distrat cu o aparare visatoare a nationalei.

Alibec si Stanciu confirma forma excelenta

La 1-4 pentru Ucraina, tata Puiu a riscat si i-a introdus pe teren pe Alibec si Stanciu, cei mai in forma jucatori romani in acest final de campionat. Presingul intens al acestora, ajutati un pic si de Maxim, a dat rezultate, iar ambii si-au trecut numele pe lista marcatorilor, cu largul concurs al lui Piatov, portarul Ucrainei.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.