Sport 29 Mai 2016 17:15
Irina Begu, numarul 25 WTA, a fost invinsa, scor 3-6, 4-6, in optimile de finala de la Roland Garros, de sportiva americana Shelby Rogers, 23 ani si locul 108 WTA, care se afla la cea mai buna performanta a carierei intr-un turneu de Mare Slem.
Irina Begu a resimtit oboseala din partida cu Annika Beck si s-a vazut condusa cu 3-1 in debutul meciului cu Shelby Rogers, din optimile de finala de la Roland Garros. Sportiva din Statele Unite, aflata in premiera in aceasta faza a competitiei intr-un turneu de Mare Slem, si-a pastrat avantajul pana in finalul setului, castigat cu 6-3.

Irina Begu a fost mai agresiva in debutul mansei secunde si s-a desprins la 2-0, insa Rogers a revenit si a luat patru game-uri consecutive. In finalul actului al doilea, Begu a egalat la 4, insa si-a cedat serviciul in game-ul 10, iar Rogers a inschis meciul in favoarea sa, scor 6-3, 6-4, dupa o ora si 21 de minute de joc, scrie MEDIAFAX.

Pentru ca a ajuns pana in optimile de finala, Irina Begu va incasa 173.000 de euro si 240 de puncte WTA. In faza urmatoare a turneului de la Roland Garros, Shelby Rogers o va intalni pe Garbine Muguruza, a patra favorita la Internationalele Frantei de la Paris.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.