Sport 27 Mai 2016 15:30
Cotati cu sansa a sasea la castigarea turneului de la Paris, Bopanna si Mergea vor juca in turul al treilea cu castigatorii din partida Henri Kontinen/John Peers (Finlanda/Australia) vs. Brian Baker/Marcus Daniell (SUA/Noua Zeelanda).
Primul rezultat final al romanilor in aceasta zi de vineri la Roland Garros a fost unul favorabil. Florin Mergea, alaturi de partenerul sau, indianul Rohan Bopanna, s-au calificat in turul al treilea in competitia de dublu masculin. Cei doi au dispus de perechea franceza formata din Gregoire Barrere si Quentin Halys , scor 6-3, 6-4, in 70 de minute. Mergea si Bopanna au trecut in primul tur tot de o pereche 100% franceza, formata din Stephane Robert (36 de ani) si Alexandre Sidorenko (28 de ani), tot in minimum de seturi, scrie MEDIAFAX.

Perechea romano-indiana poate da in optimi peste echipa cotata cu sansa a treia la castigarea turneului, respectiv Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croatia/Brazilia).

Pe tabloul de dublu masculin se mai afla si Horia Tecau, impreuna cu Jean-Julien Rojer (Olanda), iar acestia vor juca tot astazi pentru un loc in turul trei, insa vor avea o misiune dificila impotriva unei perechi foarte experimentate, formata din Pablo Cuevas (Uruguay) si Marcel Granollers-Pujol (Spania). Rojer si Tecau au trecut in primul tur de perechea din Argentina, formata din Guido Pella si Horacio Zeballos, in minimum de seturi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.