Sport 27 Mai 2016 18:04
Antrenorul portughez José Mourinho este incepand de vineri noul manager al clubului englez de fotbal Manchester United, dupa ce a semnat un contract valabil pentru urmatoarele 3 sezoane, cu optiune de prelungire pana in anul 2020, informeaza site-ul oficial al clubului.

In varsta de 53 de ani, Jose Mourinho este unul dintre cei mai de succes antrenori din ultimii ani, avand in palmares 2 trofee ale Ligii Campionilor, cu Porto in 2004 si cu Inter Milano in 2010 dar si titluri de campion in patru tari diferite: Portugalia, Anglia, Italia si Spania.

"José este pur si simplu cel mai bun manager din fotbalul de astazi. A castgat trofee si a creat jucatori importanti in europa si bineinteles cunoaste foarte bine fotbalul britanic, unde a castigat de trei ori titlul Nu puteam rata oportunitatea de a-l aduce la Manchester United. Modul sau de a castiga este ideal pentru viitorul acestui club." a spus Ed Woodward, presedintele clubului Manchester United, scrie MEDIAFAX.

José Mourinho, care a fost anuntat de catre jurnalistii britanici pe banca lui United inca din luna martie a spus ca si-a dorit mereu sa antreneze pe Old Trafford.

"Este o mare onoare pentru mine sa fiu managerul echipei Manchester United. Este un club urias si iubit peste tot in lume manager is a special honour in the game. It is a club known and admired throughout the world. Aici este o atmosfera pe care nu o gasesti nicaieri in lume.

"Am avut mereu o afinitate pentru Old Trafford, aici am avut parte de rezultate importante in cariera mea si mereu am fost incantat de suporterii lui United. Abia astept sa imi incep treaba aici si sa beneficiez de suportul magnific al fanilor in anii ce urmeaza." a spus Jose Mourinho, la prezentarea oficiala.

Nascut la Setubal, Jose Mourinho a mai antrenat in cariera echipele FC Porto, Chelsea Londra, Inter Milano, Real Madrid si Chelsea si a fost antrenor secund la FC Barcelona. Ca manager a mai activat la cluburile Benfica Lisabona si União de Leiria.

Citeste si:
Ce spun angajații despre sistemul de muncă hibrid: 4 tendințe ale...
Ce spun angajații despre...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.