Sport 27 Mai 2016 06:40
Rafael Nadal, numarul cinci mondial si al patrulea favorit pe lista capilor de serie la turneul de Mare Slem de la Roland Garros, l-a invins pe argentinianul Facundo Bagnis, scor 6-3, 6-0, 6-3, iar aceasta a fost victoria cu numarul 200 in turneele de Mare Slem pentru sportivul iberic.

Rafael Nadal, numarul 5 ATP, a trecut fara probleme de argentinianul Facundo Bagnis in primul tur de la Internationalele Frantei. Spaniolul a inceput meciul ezitant si a fost condus cu 2-0, insa a revenit imediat si a castigat 14 din urmatoarele 15 game-uri. Spaniolul s-a impus, in cele din urma, scor 6-3, 6-0, 6-3 si s-a calificat in turul al doilea la Roland Garros, scrie MEDIAFAX.

Succesul impotriva lui Bagnis a fost victoria cu numarul 200 pentru iberic in turneele de Mare Slem din cele 230 de meciuri jucate in competitiile de top, ceea ce inseamna un procentaj de 87 la suta. Aceasta cifra a mai fost atinsa de doar sapte jucatori in istoria tenisului.

"Cred ca in acest an joc mult mai bine decat in 2015. Sunt pregatit sa joc cateva meciuri impotriva celor mai buni jucatori din lume, la fel cum s-a intamplat in ultimele luni. Sunt foarte fericit ca ma aflu, din nou, la cel mai inalt nivel al jocului", a declarat Rafael Nadal dupa victoria cu Facundo Bagnis din runda inaugurala de la Roland Garros, conform AFP.

Ibericul va juca in turul al doilea cu invingatorul dintre Marcel Granollers, locul 56 ATP si Nicolas Mahut, numarul 44 in clasamentul mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.