Sport 27 Mai 2016 08:40
Horia Tecau si partenerul sau, Jean Julien Rojer, favoriti numarul doi la castigarea turneului de Mare Slem de la Roland Garros, s-au calificat in turul al doilea, dupa victoria, scor 6-4, 6-4, impotriva cuplului argentinian Guido Pella/Horacio Zeballos.

Perechea formata din Jean-Julien Roger (Olanda) si Horia Tecau (Romania) a inceput foarte bine meciul cu echipa argentiniana Guiro Pella (locul 235 in clasamentul mondial de dublu) si Horacio Zeballos (pozitia 66 ATP), reusind sa castige pe serviciul adversarilor inca din debut. Tecau si Rojer, semifinalisti la editia din 2015, acolo unde au fost invinsi de Dodig si Melo, scor 3-6, 5-7, n-au mai cedat avantajul pana la finalul setului, adjudecat cu 6-4, informeaza MEDIAFAX.

In mansa secunda, perechea romano-olandeza a reusit break-ul in game-ul al treilea, iar serviciul le-a functionat fara greseala pana la final. S-a terminat 6-4, 6-4, pentru Horia Tecau si Jean Julien Rojer, favoriti numarul doi pe lista capilor de serie si vor evolua in runda urmatoare, impotriva echipei Pablo Cuevas (Uruguay) si Marcel Granollers (Spania). Cele doua perechi s-au mai confruntat o singura data, in luna mai a acestui an, in turneul de la Roma, iar Cuevas si Granollers s-au impus cu scorul de 6-2, 7-6.

Pentru accederea in turul secund, Horia Tecau si Jean Julien Rojer si-au asigurat un cec de 19.000 de euro 90 de puncte ATP.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.