Sport 21 Mai 2016 16:00
Echipa nationala a Romaniei la tenis feminin, formata din Elizabeta Samara, Daniela Dodean Monteiro si Bernadette Szocs, este calificata la Jocurile Olimpice, ce se vor desfasura in Brazilia, la Rio, in perioada 5 -21 august 2016.
Federatia Romana de Tenis de Masa a primit sambata o instiintate din partea ITTF, prin care i se comunica faptul ca echipa nationala de fete, formata din Elizabeta Samara, Daniela Dodean Monteiro si Bernadette Szocs, este calificata la Jocurile Olimpice, de la Rio.

De asemenea, Romania participa la Rio cu numarul maxim de sportive, doua, la simplu, Eliza Samara si Daniela Dodean Monteiro, in timp ce la masculin Romania va fi reprezentata, la Rio, de catre Ovidiu Ionescu. Oficialii FRTM au anuntat ca, in zilele care urmeaza, asteapta confirmarea calificarii si celui de al doilea sportiv, Adrian Crisan, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.