Sport 17 Mai 2016 17:28
Fotbalistul Florin Tanase, mijlocas la FC.Viitorul, a fost citat si se va prezenta, marti, pentru audieri la sediul Parchetului Capitalei pentru audieri in calitate de martor, in dosarul mortii lui Patrick Ekeng.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca Florin Tanase, fotbalist la FC.Viitorul, a fost citat si se va prezenta, marti, la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti pentru a fi audiat ca martor in dosarul mortii lui Patrick Ekeng. Sursele citate precizeaza ca mijlocasul de la FC. Viitorul este unul dintre cei care s-au aflat in imediata apropiere a lui Ekeng dupa ce a cazut pe teren si poate oferi amanunte despre ce a vazut si cum s-a intervenit acolo.

Citarea lui Florin Tanase la sediul Parchetului Capitalei vine dupa ce luni s-au prezentat la audieri Mircea Rednic, Ion Danciulescu, Dorin Rotariu si Sergiu Hanca, toti in calitate de martori. La nivelul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti este in lucru un dosar penal in care s-a inceput urmarirea penala in rem pentru ucidere din culpa in cazul mortii fotbalistului Ekeng.

Camerunezul Patrick Ekeng (26 de ani) a murit dupa ce a suferit un soc cardiogen si s-a prabusit pe teren in minutul 69 al partidei Dinamo - Viitorul, scor 3-3, la doar sapte minute dupa ce intrase pe teren. Medicii au incercat sa-l resusciteze pe mijlocas peste 80 de minute, fara succes insa.

Rezultatele Institutului National de Medicina Legala (INML) dupa disectia facuta pe inima fotbalistului Patrick Ekeng arata ca organul suferea de mai multe afectiuni patologice, insa rezultatele toxicologie se vor afla abia peste doua saptamani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.