Sport 17 Mai 2016 19:20
Fotbalistul roman Vlad Chiriches nu va pleca de la echipa italiana Napoli, chiar daca italienii au adus deja un alt fundas central, Lorenzo Tonelli, a declarat pentru site-ul tuttonapoli.net, agentul jucatorului, Pietro Chiodi.

Napoli l-a transferat recent pe fundasul in varsta de 26 de ani al echipei Empoli, Lorenzo Tonelli, iar presa din peninsula a speculat ca aceasta mutare este facuta pentru a acoperi plecarea fundasului roman, Vlad Chiriches. In acest moment, fostul jucator al echipei Steaua are o concurenta serioasa, iar Kalidou Koulibaly sau Raul Albiol au fost mereu preferati de antrenorul Maurizio Sarri, in detrimentul fotbalistului roman.

“O echipa ca Napoli, aflata pe locul doi in clasament, care urmeaza sa joace in Champions League, trebuie sa aiba concurenta pe posturi pentru a continua sa creasca. A fost o experienta grozava cu un antrenor care vrea foarte multe lucruri de la fundasii lui. Chiriches a invatat foarte mult, iar sezonul urmator va fi si mai bun pentru ca Sarri este un profesor si are o dorinta uriasa de a imbunatati echipa”, a declarat agentul jucatorului, Pietro Chiodi, potrivit MEDIAFAX.

Jurnalistii italieni spun despre Chiriches ca a fost mereu considerat al 12-lea jucator al echipei napoletane, dar acest lucru nu l-a demoralizat pe jucatorul care a bifat 17 meciuri in acest sezon.

“Nu a fost niciodata o problema, pentru ca si atunci cind a fost pe teren, a jucat foarte bine. Acum este o certitudine pentru Napoli si pentru Serie A”, a adaugat Chiodi.

In varsta de 26 de ani, Vlad Chiriches a ajuns la Napoli in vara anului trecut. Italienii au platit pentru fundasul roman 7 milioane de euro clubului englez Tottenham. Conform transfermarkt.de, cota de piata a lui Chiriches a scazut in numai doi ani cu 5 milioane de euro. Daca in 2014 era cotat la 11 milioane, acum valoarea sa este de 6 milioane.

Italienii mai spun ca de serviciile jucatorului roman mai sunt interesati si turcii de la Fenerbahce.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.