Sport 17 Mai 2016 10:56
Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a anuntat ca atacantul Astrei Ploiesti, Denis Alibec, se confrunta cu o problema mai veche la bratul drept si afla marti daca este nevoie de o interventie chirurgicala.

Prezent in studioul sport.ro, presedintele FRF, Razvan Burleanu, a anuntat ca atacantul campioanei Romaniei, Denis Alibec, se confrunta cu o problema medicala mai veche si va afla marti daca fractura la mana dreapta il va impiedica sau nu sa mearga la turneul din Franta. Denis Alibec a jucat meciurile din acest sezon cu un bandaj la mana dreapta, informeaza MEDIAFAX.

"Denis Alibec are o fractura la mana din urma cu trei saptamani si maine vom vedea. Asta e realitatea pe care o avem astazi. Conteaza foarte mult care va fi verdictul pe care-l va primi in marti, daca trebuie sa intre in operatie sau nu", a declarat presedintele FRF, Razvan Burleanu la sport.ro.

Atacantul Astrei Ploiesti, Denis Alibec, se afla in lotul largit de 28 de jucatori chemati de selectionerul Anghel Iordanescu in cantonamentul din Italia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.