Sport 15 Mai 2016 13:20
Comunicat de presa, privind apararea reputatiei dr. Pompiliu Popescu.

Fostul medic al echipei nationale de fotbal a Romaniei, Pompiliu Popescu, a trimis agentiei MEDIAFAX un comunicat in care anunta ca il va actiona in justitie pe presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu.

"Dr. Pompiliu Popescu este decis sa-l actioneze in justitie pe presedintele FRF, Razvan Burleanu, urmare a gravelor acuzatii pe care acesta le-a adus si care i-au adus atingere reputatiei personale si profesionale.

Afirmatiile grave lansate in spatiul public de presedintele FRF, Razvan Burleanu, referitoare la "meniul jucatorilor echipei nationale din ziua si preziua meciului-meciurilor cu Finlanda", "acordarea de consultatii medicale nefiscalizate in hotelul echipei nationale din Antalya 2016, unor jucatori apartinand unor echipe de club romanesti", precum si cele referitoare la "achizitionarea de medicamente pentru loturile nationale/jucatorii echipei nationale", au afectat imaginea si reputatia profesionala a dr. Pompiliu Popescu si a staff-ului medical pe care l-a condus, inscriindu-se in registrul unor acuzatii nefondate.

Afirmatiile denigratoare referitoare la modul de exercitare a atributiilor de serviciu de catre dr. Pompiliu Popescu si de echipa sa medicala, au drept consecinte, alterarea increderii opiniei publice in competentele, corectitudinea si probitatea profesionala a acestora, afectand imaginea intregului staff. Impactul afirmatiilor presedintelui FRF este unul puternic, iar consecintele sunt deosebit de grave, intrucat s-a indus ideea unei lipse de profesionalism si de probitate morala si profesionala a dr. Pompiliu Popescu si a echipei sale medicale.

Pe cale de consecinta, pentru declaratiile defaimatoare nefondate facute la adresa sa, dr. Pompiliu Popescu este decis sa il actioneze in justitie pe Razvan Burleanu, in temeiul art. 1357 NCC, solicitand repararea prejudiciului de imagine creat.

Toate aceste afirmatii meschine, neadevarate si diversioniste vor fi contrazise de probele pe care le voi prezenta in aparare (inscrisuri, respectiv antrenorii echipei nationale si persoanele vizate, despre care se afirma ca au oferit bani dr. Pompiliu Popescu in cantonamentul echipei nationale si pentru care nu s-a emis factura.)
Dr. Pompiliu Popescu, 14.05.2016

Citeste si:
Jador, primele declarații în scandalul cu Florin Salam. De la ce a...
Jador, primele declarații în...

Conflictul dintre Razvan Burleanu si medicul Pompiliu Popescu a inceput dupa ce Federatia Romana de Fotbal a anuntat, cu o luna inaintea inceperii Campionatului European din Franta, demiterea staff-ului medical al echipei nationale a Romaniei. Fostul medic al echipei nationale a Romaniei, Pompiliu Popescu, a declarat ca motivul pentru care a fost inlaturat de la echipa nationala este ca si-a cerut prima de calificare la Euro 2016

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, il acuza insa pe Pompiliu Popescu de deturnare de fonduri, conflict de interese si lipsa de profesionalism. Presedintele FRF sustine ca fostul medic al nationalei a incheiat contracte cu o firma pe care o detine, pentru furnizarea la suprapret de medicamente si suplimente nutritive."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.