Sport 15 Mai 2016 11:40
FC Barcelona a castigat, sambata, meciul din deplasare cu Granada, scor 3-0, si a cucerit al 24-lea titlu de campioana a Spaniei, dupa ce a incheiat sezonul cu un punct mai mult decat rivala Real Madrid.

Luis Suarez a semnat toate reusitele catalanilor, in minutele 22, 38 si 86. Uruguayanul este golgheterul campionatului Spaniei, cu 40 de goluri. Barcelona incheie sezonul cu 91 de puncte si 112 goluri marcate in 38 de partide.

Barcelona era campioana en-titre si va disputa finala Cupei Spaniei in acest sezon (pe 22 mai cu Sevilla), dar nu poate fi trecuta cu vederea eliminarea din sferturile de finala ale Ligii Campionilor (cu Atletico Madrid), informeaza MEDIAFAX.

Real Madrid a incheiat sezonul pe locul 2, cu 90 de puncte. In ultima etapa, madrilenii s-au impus in deplasare cu Deportivo la Coruna, scor 2-0, dupa dubla lui Cristiano Ronaldo (in minutele 7 si 25).
Formatia antrenata de Zinedine Zidane va disputa finala Ligii Campionilor, pe 28 mai, la Milano, cu Atletico Madrid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.