Sport 14 Mai 2016 14:20
Potrivit sportal.bg, Marius Sumudica negociaza cu Levski Sofia pentru preluarea echipei din sezonul urmator. Tehnicianul Astrei se afla pe lista posibililor inlocuitori ai lui Stoycho Stoev, antrenor de care Levski Sofia se desparte pe cale amiabila.

Antrenorul campioanei Romaniei, Marius Sumudica, a fost contactat deja de oficialii bulgari, insa a ezitat sa ofere un raspuns clar si ferm. Sumudica are de ispasit o suspendare de doua luni, incepand cu data de 8 iulie, si asteapta sa fie clarificata aceasta situatie. Daca va avea dreptul de a sta pe banca in preliminariile UEFA Champions League, Sumudica ar fi tentat sa ramana la Giurgiu pentru a continua munca depusa la Astra in ultima perioada, scrie MEDIAFAX.

In aceste conditii, bulgarii de la Levski au si o varianta de rezerva: Lyupko Petrovic, bosniacul care a pregatit-o pe Litex Loveci.

Daca tratativele cu Levski se vor concretiza, echipa de la Sud de Dunare ar fi a treia experienta internationala pentru Sumudica dupa Kavala si Al-Shaab.

Levski Sofia va termina sezonul in Bulgaria pe locul 2 si va evolua in preliminariile din Europa League.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.