Sport 12 Mai 2016 13:40
Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o pe Daria Kasatkina (Rusia).

Irina Begu s-a impus in doua seturi, scor 6-1, 6-4 si o va intalni in urmatorul meci pe castigatoarea din meciul Misaki Doi (Japonia)-Johanna Konta (Marea Britanie).

Pe locul 35 in ierarhia WTA, Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o in doua seturi pe Daria Kasatkina din Rusia, scor 6-1, 6-4. Meciul a durat o ora si 27 de minute. Irina Begu a avut emotii in setul 2. Jucatoarea din Romania a condus cu 5-0, insa Kasatkina a reusit doua break-uri, informeaza MEDIAFAX.

Irina Begu se va lupta pentru un loc in semifinalele turneului cu invingatoarea din meciul Misaki Doi (Japonia) si Johanna Konta (Marea Britanie). Pentru calificarea in sferturile de finala ale turneului Premier 5 de la Roma, Irina Begu si-a asigurat un cec de 49.680 euro si 190 de puncte WTA.

Irina Begu si-a luat revansa in fata Dariei Kasatkina, dupa ce in 2015, jucatoarea din Rusia castigase in 16-imile turneului disputat la Moscova, pe suprafata hard.

Miercuri, Irina Begu a scos-o din concurs pe numarul 6 in ierarhia WTA, Victoria Azarenka, jucatoare cotata cu a patra sansa la castigarea turneului.

Tot astazi, de la ora 15:00, ora Romaniei, Irina Begu va juca in proba de dublu, alaturi de Monica Niculescu, impotriva perechii Yung-Jan Chen/Anna-Lena Groenfeld.

Turneul de la Roma face parte din categoria Premier 5 si este dotat cu premii totale de 2.399.000 euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.