Sport 9 Mai 2016 15:00
La doar 48 de ore de la decesul fotbalistului Patrock Ekeng, fotbalul din Camerun a fost lovit de o noua tragedie.

In varsta de 26 de ani, Djomnang a cazut din senin inainte de meci, cand sportivele se aflau la incalzire. Portarul, care se pregatea pentru un meci ce urma sa se dispute in liga feminina, in sudul statului Camerun, a fost transportat imediat la spital insa a decedat in timp ce medicii incercau sa o resusciteze.

Surse apropiate clubului spun ca Djomnang s-ar fi plans de dureri in piept chiar inaintea meciului. Decesul acesteia vine la doar 48 de ore distanta de la o alta tragedie care a lovit fotbalul din Cameun: moartea fotbalistului Patrick Ekeng.

Oficiali ai Federatiei din Camerun au spus ca rapoartele initiale arata ca sportiva ar fi suferit un atac de cord, insa acum este asteptat verdictul final al medicilor.

"Am aflat cu tristete ca fosta mea colega de echipa, Djomnang Jeanine Christelle de la Femina Stars Ebolowa, a murit. Sunt in stare de soc!” a scris pe o retea de socializare Gaelle Enganamouit, cea care a fost declarata cea mai valoroasa fotbalista africana a anului 2015.

O carte de condoleante a fost deschisa la sediul Federatiei din Yaounde in memoria celor doi sportivi decedati la sfarsitul acestei saptamani: Patrick Ekeng si Djomanang Jeanine Christelle, precizeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.