Sport 9 Mai 2016 11:45
CSM Bucuresti a castigat, scor 29-26, finala Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa aruncarile de la sapte metri, in fata maghiarelor de la Gyor, iar coordonatorul de joc Isabelle Gullden si portarul Jelena Grubisic au primit premiul de golgheterul competitiei, respectiv MVP-ul turneului.

Isabelle Gullden a fost declarata golgheterul competitiei, cu 108 goluri, dintre care 15 marcate in finala cu Gyor. Grubisic, portarul care a avut doua evolutii excelente, atat in semifinala cu Vardar, cat si in finala cu Gyor, a fost declarata de Federatia Europeana de Handbal cea mai valoroasa jucatoare a Final Four-ului Ligii Campionilor, informeaza MEDIAFAX.

In varsta de 29 de ani, portarita de origine croata a primit pentru MVP-ul turneului inainte de festivitatea de premiere a echipei bucurestene. Desi era cotata cu sansa a patra inaintea turneului Final Four, CSM Bucuresti este prima echipa din Romania care cucereste trofeul Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce Oltchim Ramnicu Valcea a ratat cucerirea titlului in 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.